logo

Dessa resor matchar ditt val:

Mazurien – naturskönt område

Masurien är ett kuperat skogslandskap med många sjöar, floder och kanaler och ligger i nordöstra Polen.

Masurien är ett kuperat skogslandskap med många sjöar, floder och kanaler och ligger i nordöstra Polen. Här kan man fortfarande se vilda hästar och visenter och mitt i en av de djupaste skogarna gömmer sig Hitlers Varglya. Malbork, världens största gotiska fästning är ett annat av våra spännande besöksmål.

Läs mer och boka »

Europas magnifika sjöar

De mest fantastiska sjöarna i Europa ligger i närheten av Alperna. Härligt boende vid Lago di Maggiore på Hotel Simplon.

Vi besöker Bodensjön som delas av tre länder, italienska Lago Maggiore och Lago di Como samt kända Lago di Garda – Gardasjön som är Italiens största sjö. Vi hinner även med den lilla Lago di Tenno med sitt smaragdgröna vatten.

Läs mer och boka »

Holland med Blomstertåget

Klassisk resa med bland annat besök på världens största blomsterpark!

Här möts miljoner tulpaner i alla dess färger och former, liljor och hyacinter tillsammans med väderkvarnar och kanaler. Har man en gång besökt Holland så vill man gärna tillbaka – följ med på en klassisk resa med trevliga utflykter och det praktfulla Blomstertåget.

Läs mer och boka »

Slutsåld

Mat och kultur i Toscana

Slutsåld

En mycket intressant resa som kombinerar historia, kultur och mat!

Italien förknippas ofta med god mat och vin av olika slag men också med vackra städer. I den här resan kombinerar vi båda och kryddar med en matlagningskurs för vår grupp. Att resan ligger i slutet av oktober kan skrämma en del men då bör man veta att oliver, kastanjer och tryffel är högaktuella just då. Resan är lite annorlunda mot vad vi brukar erbjuda men vi tror att just ...

Läs mer »