logo

Dessa resor matchar ditt val:

Slutsåld

Christmas Night Norrköping

Slutsåld

Med Tommy Nilsson, Elisa Lindström, Wiktoria , John Lundvik

Nu är det jul igen! Vinterns mest stämningsfulla julkonsert är tillbaka, mer välkomnande och bättre än någonsin. I årets uppställning ser vi återigen Tommy Nilsson, den här gången i sällskap med Elisa Lindström, John Lundvik och Wiktoria.
Som vanligt kan ni räkna med både finstämda julklassiker och nya favoriter, allt paketerat i en lyxig atmosfär och med en stor ensemble. Det bjuds på vackra toner, tindrande stjärnor och skratt. ...

Läs mer »

Nyårskryssning till Polen

Välkommen med på vår populära nyårskryssning vi kör för 10:e året i rad.

Välkommen med på nyårskryssning till Polen med Stena Vision. Nu är det 10:e året vi erbjuder denna populära kryssning med två nöjesrika nätter ombord på färjan samt en intressant halvdagsrundtur i Gdynia.

Läs mer och boka »

Nyårskryssning till Kiel

Fira det nya året med en härlig kryssning!

Fira in det nya året med en härlig Nyårskryssning. Glöm all nyårsstress och fira in det nya året tillsammans med nära och kära på en kryssning
ombord på Stena Germanica. Det bjuds på god mat och dryck, underhållning och en riktigt festlig resa till havs! Välkommen ombord!

Läs mer och boka »

Slutsåld

Julkryssning till Kiel

Slutsåld

För den som är ”ölsugen” rekommenderar vi att besöka Kieler Brauerei, där tillverkas eget öl.

Vår julmarknadsresa till Kiel har blivit mycket uppskattad och är ett måste för dig som älskar julen. Kiel är perfekt för en heldag i julens tecken med massor av goda tyska delikatesser.

Läs mer »

Slutsåld

Jul på Liseberg

Slutsåld

Hela Liseberg glimrar av miljoner juleljus och bjuder på juliga upplevelser och många nyheter.

Aldrig förr har så mycket julstämning och skoj samlats på ett och samma ställe. Barnen får träffa Lisebergskaninerna och självaste Tomtefar.
På julmarknaden finns över 70 bodar och butiker som frestar med godsaker för alla sinnen, och runt hörnet väntar fascinerande resor till flydda tiders jular. I parken bjuds det även på en fantastisk julsaga i form av en glittrande Is-show.

Läs mer »

Jul på Taxinge Näsby

Följ med på en julmässa till kakslottet Taxinge känt från "Hela Sverige Bakar"!

Följ med på julmässa till kakslottet Taxinge känt från ”Hela Sverige Bakar”. Här hittar vi över 130 av landets bästa hantverkare. Ta dig tid att gå runt och botanisera bland deras fantastiska, handtillverkade produkter och lös julklappsbestyren på en och samma dag. Oavsett vilken typ av slöjd och hantverk du är intresserad av får du ditt lystmäte här. Under julmässan kan du också handla julbordets alla delikatesser direkt från våra ...

Läs mer och boka »

Slutsåld

Julmarknad Rostock

Slutsåld

Vår mest uppskattade julmarknadsresa!

Rostock är vår mest uppskattade julmarknadsresa. Vi bor mycket centralt, blir man trött finns hotellet alltid nära. Här säljs allt som hör julen till och från marknadsstånden sprider sig härliga juldofter.

Läs mer »

Jul på Ronneby Brunn

Låt oss ta hand om alla dina julbestyr, följ med och fira julen på Ronneby Brunn!

Låt oss ta hand om alla dina julbestyr, följ med och fira julen på Ronneby Brunn! Här bjuds det på god mat, sköna bad och härliga miljöer som blir vår hemvist under vår mysiga vistelse på hotellet.

Läs mer och boka »

Slutsåld

Christmas Night

Slutsåld

Fylld med mysiga julklassiker, fantastiska röster och gnistrande stjärnor – Christmas Night 2019 är här!

Fylld med mysiga julklassiker, fantastiska röster och gnistrande stjärnor – Christmas Night 2019 är här! Tommy Nilsson och Elisa Lindström fortsätter förra årets succé och tar den här gången med sig Melodifestivalvinnaren John Lundvik och stjärnskottet Wiktoria ut i Vintersverige för att sprida julstämning.

Tillsammans med en stor ensemble kommer årets Christmas Night-artister ge dig allt du önskar av en julkonsert, precis som vanligt. Vacker sång och ...

Läs mer »