logo

Slutsåld

Skriv ut

Ullared Krogshow

Ullared Krogshow är en unik mat- och showupplevelse. Ni bjuds på en resa genom Gekås historia som börjar med den källarbutik Göran Karlsson öppnade under 60-talet och fortsätter fram till dagens fartfyllda shoppingfenomen! En ensemble om åtta personer guidar er genom denna berättelse med humor, musik och en lagom mängd galenskap. Gekås är Skandinaviens största varuhus.
Till Ullared kommer det en lastbil med varor var 10:e minut. Här plockar varje kund ihop varor för 15 kronor - i minuten, och under en vecka hinner Gekås tömma varuhuset på varor TRE gånger!
Shoppinghuset är uppdelat på 4 våningar och indelat i 24 avdelningar. Totala shopping ytan i varuhuset är som 6 fotbollsplaner. Här finner du kläder, leksaker, kroppsvård, bilvård, ridsport/husdjur, livsmedel, kosmetik, belysning, barnkläder - ja allt du kan behöva och lite till!

  • Lördag

    Vi reser från hemorten på lördagsmorgonen för att efter en kafferast anlända till Gekås Ullared ca kl.12.00. Vi kan inte garantera att vi får hotellrummen före kl. 15.00. Nu har ni resten av dagen på er att shoppa i det stora gula varuhuset. Kl. 18.30 börjar insläppet till Ullareds Krogshow som är i den nyrenoverade eventhallen. Själva showen drar sedan igång kl. 19.30. Under kvällen får vi njuta av en 3-rätters middag, humor, musik och en lagom mängd galenskap.

  • Söndag

    Om man vill tar man lite sovmorgon och äter frukost i lugn och ro. Väljer man istället att stiga upp lite tidigare för att shoppa så öppnar Gekås kl. 08.00 och här har ni nu fram till kl. 14.00 på er att handla. Avresa från Ullared kl. 14.30. Vi beräknas vara åter i Västervik ca kl. 19.30.