logo
Skriv ut

Storstadshelg i Stockholm

Följ med på en riktig Stockholmsweekend och gör sådant som du inte brukar göra när du är i huvudstaden. Du kanske nöjer dig med att vara i city men utforska gärna Södermalm eller varför inte Kungsholmen. Vi bor på Radisson Blu Waterfront Hotel med bekvämt gångavstånd till affärer, butiker och restauranger. Stockholm räknas som en av världens vackraste städer och närheten till vattnet är med all säkerhet en bidragande orsak till detta. Det finns alltid goda skäl att besöka Stockholm och här finns något för alla.

  • Dag 1

    Vi avreser från hemorten på morgonen och stannar för en kafferast längs vägen. Tidig eftermiddag kommer vi till Stockholm och vårt centralt belägna hotell Radisson Blu Waterfront Hotel. Vi kan tyvärr ej garantera att våra rum är klara, men det går dock bra att lämna in bagaget i receptionen under tiden. Ni har nu resten av dagen på er att njuta av vad Stockholm har att bjuda på.

  • Dag 2

    Efter en god hotellfrukost som innehåller det mesta är dagen fri för egna aktiviteter som t.ex. stadsrundtur eller shopping. Till kvällen kanske ett besök till Gröna Lund sitter på sin plats.

  • Dag 3

    Vi kan äta frukost i lugn och ro då bussen inte lämnar Stockholm förrän kl. 11.00. Vi beräknas vara åter i Västervik kl. 15.30.

TIPS! UTFLYKT I SKÄRGÅRDEN

Förgyll din helg i Stockholm med en fantastisk båttur och upplev de bästa delarna av den vackra skärgården. Ombord på M/S Waxholm III serveras kaffe, lunch och en härlig middag. Under vägen stannar vi på några av de mest välkända öarna.

I priset ingår busstransport Hotel Waterfront- Nybrokajen t/r, för- och eftermiddagskaffe, lunch exkl. dryck, guidad tur Kymmendö, Bullerö och Sandhamn, 2-rätters middag exkl. dryck.

20/7 2019    1.515 kr