logo
Skriv ut

Rigakryss

Följ med till Riga vars gamla stadsdel finns med på UNESCOs världsarvslista. Här väntar bl.a. magnifika jugendkvarter, mäktiga murar från 1200-talet och fina shoppingmöjligheter.

  • Dag 1

    Bussen avgår från hemorten under förmiddagen, efter en kafferast beräknas vi anlända till Stockholm ca kl. 15.00. Båten kastar loss kl. 17.00 och tar oss ut genom Stockholms skärgård. Den som önskar kan boka in buffé på utresan. Topprestauranger, underhållning i världsklass och otrolig shopping är bara ett axplock av vad som väntar ombord.

  • Dag 2

    Vi äter en sjöfrukost och anländer till Riga kl. 11.00 lokal tid. Här finns möjlighet att följa med på en guidad rundtur som tar ca 2 timmar (bör förbokas). Kanske ta en taxi, spårvagn eller promenera genom parken på din väg mot Gamla stan med alla mysiga caféer, restauranger och barer? Båten avgår från Riga kl. 16.30 lokal tid. Kvällen är sedan fri för egna upptåg!

  • Dag 3

    Efter frukost är det dags att packa ihop i hytten och lämna båten för den här gången. Kl. 10.30 lägger båten till vid kaj och vi beger oss hemåt. Efter ett stopp längs vägen beräknas vi återkomma till Västervik kl. 15.30.