logo
Skriv ut

Oslokryssning

Upplev två nordiska huvudstäder och en härlig avkopplande kryssning med DFDS Seaways färjor mellan Köpenhamn och Oslo.

  • Dag 1

    Vi reser från hemorten på morgonen till Köpenhamn. DFDS färja avgår kl. 16.30 från Köpenhamn och det blir en fin tur genom Öresund via Ven längs den skånska kusten innan det är dags för middag. Vi intar DFDS buffé med mycket skaldjur och annat gott. Efter middagen är det dans till orkester i nattklubben för de som önskar, kanske lite shopping eller bara sitta i någon av barerna och njuta tillsammans med en skandinavisk publik.

  • Dag 2

    Dagen startar med en god frukostbuffé och därefter färdas vi upp genom Oslofjorden från första parkett. Kl. 09.45 är färjan iland i Oslo, då möter vi upp en guide som tar oss med på en rundtur i Oslo. Turen går via den fina Operan, Vigelandsparken och Akers brygge. Under eftermiddagen finns det tid att upptäcka Oslos paradgata Karl Johan på egen hand innan det är dags att återvända till färjan som ska ta oss tillbaka till Danmark. Färjan avgår kl. 16.30. Ombord väntar en 2-rätters middag och därefter står alla färjans begivenheter till ert förfogande.

  • Dag 3

    Även denna dag startar vi med en sjöfrukost medan färjan seglar in längs den skånska kusten på väg mot Köpenhamn. Kl. 09.45 är vi tillbaka i Köpenhamn, då får vi lite tid på egen hand att promenera på Ströget och se oss omkring i ”Dronningens by” innan bussen rullar hemåt. Beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 20.00.