logo

Slutsåld

Skriv ut

Magnus Carlsson från Barbados till Gamla Stan

Efter en slutsåld vårturné landar Magnus Carlsson och succeföreställningen Från Barbados till Gamla Stan på Lilla Cirkus i höst. I denna färgsprakande show bjuds du på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar – och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.
Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.
Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

  • Dag 1

    Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl.12.30. Om våra rum är klara på Radisson Blu Waterfront så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Framåt kvällen tar vi oss till Cirkus och kvällens föreställning med Magnus Carlsson som börjar kl. 20.00. Föreställningen håller på ca 2 timmar utan paus och sedan ordnar vi transport åter till hotellet.

  • Dag 2

    Efter lite sovmorgon och en god frukost åker vi hemåt vid kl. 14.00 . Beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 18.30.