logo
Skriv ut

Jul på Ronneby Brunn

Låt oss ta hand om alla dina julbestyr, följ med och fira julen på Ronneby Brunn! Här bjuds det på god mat, sköna bad och härliga miljöer som blir vår hemvist under vår mysiga vistelse på hotellet.

Dag 1

Efter vår incheckning på Ronneby Brunn börjar vi vår vistelse med glögg, pepparkakor och underhållning av vår julvärd. Ikväll serveras en 3-rättersmiddag i Brunnsrestaurangen, efteråt väntar Bingolottos uppesittarkväll på storbildsskärm (Bingolott ingår) med godisbuffé, glögg och kaffe.

Dag 2

Vi inleder julafton med en god frukostbuffé. För de som vill tar man en promenad i vackra Brunnsparken där vi samtidigt går en tipspromenad. Lunch äter vi kl. 12.00 innan det är dags för Kalle Anka och hans vänner. Efteråt bjuds det på kaffebord med frukt och godis samtidigt som vår julvärd sjunger och tomten delar ut julklappar. I kväll väntar ett trevligt julbord.

Dag 3

Tidigt denna morgon serveras det julottekaffe innan de som vill beger sig till Julottan i Bräkne-Hoby. Därefter väntar frukost på hotellet. Efter frukost kanske ni vill ta ett dopp i poolen eller bara njuta av vad SPA-avdelningen har att erbjuda. Vi intar en härlig lunch och under eftermiddagen väntar ett Melodikryss med allt från visor till schlager samt kaffe, frukt och godis. Kvällen avslutas med en 3-rättersmiddag och till desserten är det prisutdelning, önskemelodier och allsång.

Dag 4

Efter en härlig frukost vänder vi hemåt. Vi beräknas anlända till hemorten framåt eftermiddagen.