Skriv ut

Jubileumsresor till Kiel

Avkopplande avbrott – två kvällar ombord och en heldag i Tyskland med mängder av shoppingmöjligheter. Intresset för denna härliga kryssning kombinerad med shopping ökar för varje år. Vi åker till Citti i utkanten av Kiel, här har ni stora möjligheter att proviantera till förmånliga priser

  • Dag 1

    Bussen avgår från Västervik vid middagstid, efter en kafferast beräknas vi anlända till Göteborg ca. kl.17:00. Stena Lines färja kastar loss kl. 18:45. Boka gärna till middagsbuffé. Idag har ni möjlighet att handla öl på färjan och sedan få det lastat i bussen av vår personal.

  • Dag 2

    Efter frukost har ni nu möjlighet att som vanligt följa med oss och handla på Citti i utkanten av Kiel. Åter tillbaka vid hamnen ca. kl.13:00 ligger nu Kiel för era fötter. Passa på att utforska Holstenstrasse som ligger endast ett stenkast från båten. För den ”ölsugne” rekommenderar vi ett besök på Kielerbrauerei vid Marktplatz där ölet skummar från eget bryggeri, här finns också ”äkta” tysk mat. Restauranger med god mat finns det i mängder. Ni har under dagen möjlighet att gå ombord på båten när ni vill då ni har samma hytter under hela resan. Båten avgår åter kl.18:45 på kvällen.

  • Dag 3

    På morgonen lämnar vi Göteborg ca. kl.09:30 för fortsatt färd mot Västervik,  beräknad hemkomst till Västervik ca. kl.15:00.