logo
Skriv ut

Helsingforskryss

Unna dig en härlig kryssning till Helsingfors, en av Europas mest attraktiva storstäder. Boka gärna till en sightseeingtur med buss för att utforska mer av allt som staden har att erbjuda.

  • Dag 1

    Vi lämnar Västervik under förmiddagen och anländer till Stockholm ca kl. 15.00. Silja Symphony kastar loss kl. 16.45 och lotsar oss ut genom Stockholms vackra skärgård. Förboka gärna buffé inkl. dryck genom oss till ett förmånligt pris eller avnjut en middag på egen hand på någon av fartygets sju olika restauranger. Kvällen är sedan fri för egna upptåg.

  • Dag 2

    Efter frukost står en buss framkörd för en guidad rundtur för er som bokat detta (direkt efter ankomst). För er som valt att tillbringa dagen på egen hand är det bara några minuters promenad ner till centrum. Observera att ni har tillgång till era hytter under hela dagen i Helsingfors. Båten avgår åter mot Stockholm kl. 17.00 lokal tid. För den som är hungrig finns nu åter möjlighet att fritt välja meny från någon av fartygets restauranger.

  • Dag 3

    Kl. 09.30 när vi lagt till och ätit frukost är det dags att lämna båten för denna gång. Vi lämnar Stockholm och beräknas vara åter i Västervik kl. 15.30.