logo
Skriv ut

Birka Kryssning

Koppla av med familj och vänner med en kryssning till Mariehamn. På Birka Stockholm finns bl.a. pooler och spaavdelning, barer, restauranger, nattklubb och shoppingtorg.

  • Dag 1

    Vår buss avgår från hemorten vid lunchtid och efter en kafferast beräknas vi anlända till Stockholm kl. 16.00. Birka Stockholm kastar loss kl. 17.00 och lotsar ut oss genom den vackra skärgården. Den som önskar kan börja kvällen med båtens välsmakande buffé inkl. dryck, denna börjar serveras kl. 17.30 (säg till vid bokning om du istället önskar en 3-rätters á la carte, obs dryck ingår ej). Efter middagen är kvällen fri för egna aktiviteter.

  • Dag 2

    Under morgonen serveras en god sjöfrukost, har man tur får man ett fönsterbord när vi lämnar Mariehamn kl. 09.00. Är det vackert väder kan man sitta på däck för att få både sol och sjöluft. Ta en sväng i taxfreebutiken och se vad den har att erbjuda, allt ifrån vin till handväskor och kläder. Kl. 14.00 anländer vi till Stockholm och strax därpå står vår buss på kajen, redo för att ta er åter mot Västervik dit vi beräknas komma kl. 19.00.