logo

Slutsåld

Skriv ut

Arvingarna – I takt med tiden!

Allt började med ”Eloise” och sedan har det gått av bara farten med Mello, grammisar, nya album och en Diggiloo-turné. Nu är de tillbaka för att fira sina första trettio år med en helt ny krogshow med tillbakablickar och massor av sköna låtar.
Arvingarnas krogshow är ett generöst tack till sina fans. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock. Bandet kommer att bjuda på oförglömliga minnen och mängder av hits, självklart ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley”. De varvar med enstaka covers och presenterar några nya låtar. Vem vill inte höra Mellosuccén ”I Do”. Eftersom det är jubileum slår dom på stort och får förstärkning på scen med blås! Som en extra bonus gör Arvingarna ett kortare personligt framträdande för våra sittande matgäster.

  • Dag 1

    Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en rast anlända till Göteborg runt kl.12:30. Vi åker direkt till vårt centralt belägna hotell Elite Park Avenue beläget mitt på avenyn med gångavstånd till stans shoppingstråk. Vi kan tyvärr ej garantera att vi får rummen förrän kl.15:00, men det går dock bra att lämna in bagaget i receptionen under tiden. Ni har nu resten av dagen på er att njuta av vad Göteborg har att bjuda på. Besök gärna julmarknaden på Liseberg som ingår i priset. Ca kl. 18.00 avgår bussen från hotellet till Kajskjul 8 där vi ska var på plats senast kl. 18.30. Förrätten serveras kl. 19.00 innan den kortare förshowen drar igång. Därefter huvudrätt och dessert. Huvudshowen drar igång kl. 21.45 och håller på ca 1,5 timma. Hemtransport till hotellet direkt när showen är slut.

  • Dag 2

    Efter lite sovmorgon och en god frukost finns lite egen tid för julshopping och ev lunch på egen hand innan vi åker hemåt mot Småland igen. Avresa från hotellet kl. 14.00. Beräknad hemkomst till Västervik ca. kl. 19.00